Mostrar el registro sencillo del ítem

The effects of food colorings on the health and disease of school children

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.contributor.authorΜάγγου, Σεραφεία Α.el
dc.creatorΜάγγου, Σεραφεία Α.el
dc.date.accessioned2023-02-15T08:42:48Z
dc.date.available2023-02-15T08:42:48Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other26500
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81142
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.37498
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠαιδιά -- Διατροφήel
dc.subject.otherΤροφή -- Πρόσθεταel
dc.subject.otherΧρωστική ουσία στα τρόφιμαel
dc.titleΟι επιδράσεις των χρωστικών ουσιών που χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα στην υγεία και στη νόσο των παιδιών σχολικής ηλικίαςel
dc.titleThe effects of food colorings on the health and disease of school childrenen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΛιάκος, Παναγιώτηςel
dc.contributor.committeeMemberΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel


Ficheros en el ítem

Thumbnail
Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International