Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΛυμπερόπουλος, Γεώργιοςel
dc.contributor.advisorΠαντελής, Δημήτριοςel
dc.contributor.advisorΣαχαρίδης, Γεώργιοςel
dc.contributor.authorΤιλσίζογλου, Αθανασία Ι.el
dc.creatorΤιλσίζογλου, Αθανασία Ι.el
dc.date.accessioned2023-02-01T09:14:25Z
dc.date.available2023-02-01T09:14:25Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other26416
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81060
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤεχνολογία τροφίμωνel
dc.subject.otherΒιομηχανία γιαουρτιούel
dc.subject.otherΠαραγωγή -- Διοίκηση και οργάνωσηel
dc.titleΠρογραμματισμός παραγωγής σε βιομηχανίες παραγωγής γιαουρτιού: επισκόπηση ποσοτικών μεθόδων και πρακτικώνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International