dc.contributor.advisor | Λυμπερόπουλος, Γεώργιος | el |
dc.contributor.advisor | Παντελής, Δημήτριος | el |
dc.contributor.advisor | Σαχαρίδης, Γεώργιος | el |
dc.contributor.author | Τιλσίζογλου, Αθανασία Ι. | el |
dc.creator | Τιλσίζογλου, Αθανασία Ι. | el |
dc.date.accessioned | 2023-02-01T09:14:25Z | |
dc.date.available | 2023-02-01T09:14:25Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | 26416 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/81060 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Τεχνολογία τροφίμων | el |
dc.subject.other | Βιομηχανία γιαουρτιού | el |
dc.subject.other | Παραγωγή -- Διοίκηση και οργάνωση | el |
dc.title | Προγραμματισμός παραγωγής σε βιομηχανίες παραγωγής γιαουρτιού: επισκόπηση ποσοτικών μεθόδων και πρακτικών | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |