Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΛυμπερόπουλος, Γεώργιοςel
dc.contributor.advisorΠαντελής, Δημήτριοςel
dc.contributor.advisorΣαχαρίδης, Γεώργιοςel
dc.contributor.authorΤιλσίζογλου, Αθανασία Ι.el
dc.creatorΤιλσίζογλου, Αθανασία Ι.el
dc.date.accessioned2023-02-01T09:14:25Z
dc.date.available2023-02-01T09:14:25Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other26416
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81060
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤεχνολογία τροφίμωνel
dc.subject.otherΒιομηχανία γιαουρτιούel
dc.subject.otherΠαραγωγή -- Διοίκηση και οργάνωσηel
dc.titleΠρογραμματισμός παραγωγής σε βιομηχανίες παραγωγής γιαουρτιού: επισκόπηση ποσοτικών μεθόδων και πρακτικώνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International