Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΛυμπερόπουλος, Γεώργιοςel
dc.contributor.advisorΠαντελής, Δημήτριοςel
dc.contributor.advisorΣαχαρίδης, Γεώργιοςel
dc.contributor.authorΤιλσίζογλου, Αθανασία Ι.el
dc.creatorΤιλσίζογλου, Αθανασία Ι.el
dc.date.accessioned2023-02-01T09:14:25Z
dc.date.available2023-02-01T09:14:25Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other26416
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81060
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤεχνολογία τροφίμωνel
dc.subject.otherΒιομηχανία γιαουρτιούel
dc.subject.otherΠαραγωγή -- Διοίκηση και οργάνωσηel
dc.titleΠρογραμματισμός παραγωγής σε βιομηχανίες παραγωγής γιαουρτιού: επισκόπηση ποσοτικών μεθόδων και πρακτικώνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail
Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International