Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.creatorCarocho M., Barros L., Morales P., Petropoulos S.A., Soković M.en
dc.date.accessioned2023-01-31T07:41:37Z
dc.date.available2023-01-31T07:41:37Z
dc.date.issued2022
dc.identifier10.3389/fnut.2022.1077985
dc.identifier.issn2296861X
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/72279
dc.description.abstract[No abstract available]en
dc.language.isoenen
dc.sourceFrontiers in Nutritionen
dc.source.urihttps://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85142281563&doi=10.3389%2ffnut.2022.1077985&partnerID=40&md5=a4e49dce1c0105e3d7ee5dca7db8acaa
dc.subjectFrontiers Media S.A.en
dc.titleEditorial: The chemistry of food in the advent of sustainable dietsen
dc.typeotheren


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

ΑρχείαΜέγεθοςΤύποςΠροβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που να σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής