Show simple item record

dc.contributor.advisorΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.creatorΑνδρονίκου, Αντιγόνηel
dc.date.accessioned2015-01-05T21:43:09Z
dc.date.available2015-01-05T21:43:09Z
dc.date.issued2002
dc.identifier.other1056
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/639en
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜΑΡΟΥΛΙ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.subject.otherΦΥΤΑ -- ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.subject.otherΛΙΠΑΣΜΑΤΑel
dc.titleΕπίδραση επιπέδων συγκεντρώσεων αζώτου πάνω στη συμπεριφορά, απόδοση και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των τεσσάρων τύπων του μαρουλιούel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International