Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΘεοδώρου, Αθανάσιος Ι.el
dc.creatorΠιτσάκης, Ιωάννηςel
dc.date.accessioned2015-01-05T21:43:06Z
dc.date.available2015-01-05T21:43:06Z
dc.date.issued1996
dc.identifier.other115
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/611en
dc.descriptionΠαρατηρήσεις έκδοσης: χαμηλής ποιότητας εκτύπωση.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΔΙΑΤΡΟΦΗel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΕΣel
dc.titleΗ επίδραση της εναλλασσόμενης διατροφής στην ανάπτυξη αντιστάθμισης, εκτρεφομένων ειδών ιχθύωνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International