Show simple item record

dc.contributor.advisorΘεοδώρου, Αθανάσιος Ι.el
dc.creatorΠιτσάκης, Ιωάννηςel
dc.date.accessioned2015-01-05T21:43:06Z
dc.date.available2015-01-05T21:43:06Z
dc.date.issued1996
dc.identifier.other115
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/611en
dc.descriptionΠαρατηρήσεις έκδοσης: χαμηλής ποιότητας εκτύπωση.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΔΙΑΤΡΟΦΗel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΕΣel
dc.titleΗ επίδραση της εναλλασσόμενης διατροφής στην ανάπτυξη αντιστάθμισης, εκτρεφομένων ειδών ιχθύωνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International