Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΚοζανίδης, Γεώργιοςel
dc.creatorΜπεγνής, Χρήστος Α.el
dc.date.accessioned2022-11-18T11:52:23Z
dc.date.available2022-11-18T11:52:23Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25838
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/60613
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΜικρομεσαίες επιχειρήσεις -- Ελλάδα -- Διοίκηση και οργάνωσηel
dc.subjectΠαραγωγή -- Διοίκηση και Οργάνωσηel
dc.subjectΠρογραμματισμός παραγωγήςel
dc.titleΒελτιστοποίηση παραγωγής στο εργαστήριο αρτοποιίας της "Μπεγνής Catering"el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαντελής, Δημήτριοςel
dc.contributor.committeeMemberΛυμπερόπουλος, Γεώργιοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International