Show simple item record

dc.contributor.advisorΚοζανίδης, Γεώργιοςel
dc.creatorΜπεγνής, Χρήστος Α.el
dc.date.accessioned2022-11-18T11:52:23Z
dc.date.available2022-11-18T11:52:23Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25838
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/60613
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΜικρομεσαίες επιχειρήσεις -- Ελλάδα -- Διοίκηση και οργάνωσηel
dc.subjectΠαραγωγή -- Διοίκηση και Οργάνωσηel
dc.subjectΠρογραμματισμός παραγωγήςel
dc.titleΒελτιστοποίηση παραγωγής στο εργαστήριο αρτοποιίας της "Μπεγνής Catering"el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαντελής, Δημήτριοςel
dc.contributor.committeeMemberΛυμπερόπουλος, Γεώργιοςel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International