Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΚοζανίδης, Γεώργιοςel
dc.creatorΜπεγνής, Χρήστος Α.el
dc.date.accessioned2022-11-18T11:52:23Z
dc.date.available2022-11-18T11:52:23Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25838
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/60613
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΜικρομεσαίες επιχειρήσεις -- Ελλάδα -- Διοίκηση και οργάνωσηel
dc.subjectΠαραγωγή -- Διοίκηση και Οργάνωσηel
dc.subjectΠρογραμματισμός παραγωγήςel
dc.titleΒελτιστοποίηση παραγωγής στο εργαστήριο αρτοποιίας της "Μπεγνής Catering"el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαντελής, Δημήτριοςel
dc.contributor.committeeMemberΛυμπερόπουλος, Γεώργιοςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International