Afficher la notice abrégée

Effect of edible films and liquid smoke on bacterial growth and shelf-life of gilthead seabream (Sparus aurata) during chill storage

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννης Σ.el
dc.creatorΤσιρέλης, Σωτήριοςel
dc.date.accessioned2022-11-18T11:06:46Z
dc.date.available2022-11-18T11:06:46Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other26213
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/60306
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΨάρια -- Συντήρησηel
dc.subjectΨάρια -- Μικροβιολογίαel
dc.subjectΚαπνιστά ψάριαel
dc.titleΕπίδραση εδώδιμων μεμβρανών και υγρού καπνού στην βακτηριακή αύξηση και εμπορικό χρόνο ζωής τσιπούρας (Sparus aurata) κατά την συντήρηση υπό ψύξηel
dc.titleEffect of edible films and liquid smoke on bacterial growth and shelf-life of gilthead seabream (Sparus aurata) during chill storageen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαρλαπάνη, Φωτεινήel
dc.contributor.committeeMemberΚλαουδάτος, Δημήτριοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International