Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΑσπροδίνη, Ευτυχίαel
dc.creatorΧιώλος, Χρήστοςel
dc.date.accessioned2022-10-07T10:12:27Z
dc.date.available2022-10-07T10:12:27Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25669
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/60067
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.titleΠαράγοντες που επηρεάζουν την κατανάλωση φυτικών προϊόντωνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΑσπροδίνη, Ευτυχίαel
dc.contributor.committeeMemberΒογιατζή-Καμβούκου, Ελένηel
dc.contributor.committeeMemberΜπέγας, Ηλίαςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International