Εμφάνιση απλής εγγραφής

 

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΜπαρότας, Βασίλειοςel
dc.date.accessioned2022-07-25T11:26:16Z
dc.date.available2022-07-25T11:26:16Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25216
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59607
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.16030
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.subject.otherΈντομα -- Επιβλαβή και Ευεργετικάel
dc.titleΣυγκριτική αξιολόγηση αλεύρων διαφόρων ειδών εντόμων στη επιτυχή υποκατάσταση του ιχθυαλεύρου στο σιτηρέσιο τσιπούρας (Sparus aurata)el
dc.title en
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜεντέ, Έλεναel
dc.contributor.committeeMemberΠαναγιωτάκη, Παναγιώταel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International