Mostra i principali dati dell'item

 

dc.contributor.advisorΠετούμενου, Δέσποιναel
dc.creatorΓιαχαλή, Κυριακήel
dc.date.accessioned2022-07-25T11:17:53Z
dc.date.available2022-07-25T11:17:53Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25279
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59570
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑμπελουργίαel
dc.subject.otherΟινολογίαel
dc.subject.otherΜετεωρολογία, Αγροτικήel
dc.titleΕπίδραση του βλαστολογήματος στα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας merlot (Vitis vinifera L.)el
dc.title en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΤσιρόπουλος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.committeeMemberΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International