Mostrar el registro sencillo del ítem

 

dc.contributor.advisorΠετούμενου, Δέσποιναel
dc.creatorΓιαχαλή, Κυριακήel
dc.date.accessioned2022-07-25T11:17:53Z
dc.date.available2022-07-25T11:17:53Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25279
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59570
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑμπελουργίαel
dc.subject.otherΟινολογίαel
dc.subject.otherΜετεωρολογία, Αγροτικήel
dc.titleΕπίδραση του βλαστολογήματος στα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας merlot (Vitis vinifera L.)el
dc.title en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΤσιρόπουλος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.committeeMemberΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International