Mostrar el registro sencillo del ítem
Επίδραση του βλαστολογήματος στα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας merlot (Vitis vinifera L.)
dc.contributor.advisor | Πετούμενου, Δέσποινα | el |
dc.creator | Γιαχαλή, Κυριακή | el |
dc.date.accessioned | 2022-07-25T11:17:53Z | |
dc.date.available | 2022-07-25T11:17:53Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 25279 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/59570 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αμπελουργία | el |
dc.subject.other | Οινολογία | el |
dc.subject.other | Μετεωρολογία, Αγροτική | el |
dc.title | Επίδραση του βλαστολογήματος στα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας merlot (Vitis vinifera L.) | el |
dc.title | en | |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Τσιρόπουλος, Νικόλαος Γ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Δαναλάτος, Νικόλαος Γ. | el |