Mostra i principali dati dell'item
Η επίδραση της χρήσης διαφορετικών εμπορικών σκευασμάτων αιθέριων ελαίων στην ανάπτυξη της τσιπούρας (Sparus aurata) και την αξιοποίηση της τροφής της
dc.contributor.advisor | Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης | el |
dc.creator | Αυγουστινάκη, Μαρία | el |
dc.creator | Καραγιάννη, Αδαμαντία | el |
dc.creator | Κουρδουσάς, Στυλιανός | el |
dc.creator | Ντόλα Σπυριδούλα | el |
dc.date.accessioned | 2022-07-25T11:17:23Z | |
dc.date.available | 2022-07-25T11:17:23Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 25258 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/59549 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Διατροφή | el |
dc.subject.other | Τσιπούρα | el |
dc.subject.other | Ιχθυοτροφές | el |
dc.subject.other | Αιθέρια έλαια | el |
dc.title | Η επίδραση της χρήσης διαφορετικών εμπορικών σκευασμάτων αιθέριων ελαίων στην ανάπτυξη της τσιπούρας (Sparus aurata) και την αξιοποίηση της τροφής της | el |
dc.title | en | |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Γκολομάζου, Ελένη Ν. | el |
dc.contributor.committeeMember | Παναγιωτάκη, Παναγιώτα | el |