Afficher la notice abrégée

 

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΑυγουστινάκη, Μαρίαel
dc.creatorΚαραγιάννη, Αδαμαντίαel
dc.creatorΚουρδουσάς, Στυλιανόςel
dc.creatorΝτόλα Σπυριδούλαel
dc.date.accessioned2022-07-25T11:17:23Z
dc.date.available2022-07-25T11:17:23Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25258
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59549
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΤσιπούραel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.subject.otherΑιθέρια έλαιαel
dc.titleΗ επίδραση της χρήσης διαφορετικών εμπορικών σκευασμάτων αιθέριων ελαίων στην ανάπτυξη της τσιπούρας (Sparus aurata) και την αξιοποίηση της τροφής τηςel
dc.title en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓκολομάζου, Ελένη Ν.el
dc.contributor.committeeMemberΠαναγιωτάκη, Παναγιώταel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International