Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.|el
dc.creatorΓκουτζουρέλας, Αθανάσιοςel
dc.date.accessioned2022-07-25T10:55:21Z
dc.date.available2022-07-25T10:55:21Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25384
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59439
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15862
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΒελτίωση καλλιέργειαςel
dc.subject.otherΑμυγδαλιές (Δένδρα) -- Καλλιέργειαel
dc.subject.otherΛιπάσματαel
dc.titleΜεταχειρίσεις για βελτίωση της παραγωγής και ποιότητας καρπού αμυγδαλιάςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.committeeMemberΛύκας, Χρήστοςel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International