Μεταχειρίσεις για βελτίωση της παραγωγής και ποιότητας καρπού αμυγδαλιάς
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/59439/25384.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Γκουτζουρέλας, ΑθανάσιοςΌνομα μέλους επιτροπής
Δαναλάτος, Νικόλαος Γ.
Λύκας, Χρήστος
Όνομα Επιβλέποντος
Νάνος, Γεώργιος Δ.|
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.