Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.|el
dc.creatorΓκουτζουρέλας, Αθανάσιοςel
dc.date.accessioned2022-07-25T10:55:21Z
dc.date.available2022-07-25T10:55:21Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25384
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59439
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15862
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΒελτίωση καλλιέργειαςel
dc.subject.otherΑμυγδαλιές (Δένδρα) -- Καλλιέργειαel
dc.subject.otherΛιπάσματαel
dc.titleΜεταχειρίσεις για βελτίωση της παραγωγής και ποιότητας καρπού αμυγδαλιάςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.committeeMemberΛύκας, Χρήστοςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International