Show simple item record

dc.contributor.advisorΓαβρήλου, Έβελυνel
dc.contributor.advisorΚοτιώνης, Ζήσηςel
dc.creatorΦειδάκη, Αθηνάel
dc.date.accessioned2022-04-17T10:04:18Z
dc.date.available2022-04-17T10:04:18Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other24399
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59256
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚατασκευές, Κινητέςel
dc.subject.otherΑρχιτεκτονική -- Κατασκευές, κλπ.el
dc.subject.otherΑρχιτεκτονική, Σύγχρονη -- 21ος αιώναςel
dc.subject.otherΑρχιτεκτονική -- Αισθητικήel
dc.titleΕπιτραπέζια τοπία: επανασχεδιάζοντας το συλλογικό γεύμαel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International