Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΓαβρήλου, Έβελυνel
dc.contributor.advisorΚοτιώνης, Ζήσηςel
dc.creatorΦειδάκη, Αθηνάel
dc.date.accessioned2022-04-17T10:04:18Z
dc.date.available2022-04-17T10:04:18Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other24399
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59256
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚατασκευές, Κινητέςel
dc.subject.otherΑρχιτεκτονική -- Κατασκευές, κλπ.el
dc.subject.otherΑρχιτεκτονική, Σύγχρονη -- 21ος αιώναςel
dc.subject.otherΑρχιτεκτονική -- Αισθητικήel
dc.titleΕπιτραπέζια τοπία: επανασχεδιάζοντας το συλλογικό γεύμαel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International