Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΣφουγγάρης, Αθανάσιος Ι.el
dc.creatorΚαραμητράκης, Θεόδωροςel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:53:10Z
dc.date.available2022-04-17T09:53:10Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24606
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59144
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚουκουβάγιες -- Οικολογίαel
dc.subject.otherΚουκουβάγιες -- Οικολογίαel
dc.subject.otherΟικολογία άγριας πανίδαςel
dc.subject.otherΦυσικές πηγές -- Διατήρηση,el
dc.subject.otherΒιοποικιλότηταel
dc.titleΣυσχέτιση της τροφικής οικολογίας της πεπλόγλαυκας (Tyto alba) με τις καλλιέργειεςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International