Show simple item record

dc.contributor.advisorΣφουγγάρης, Αθανάσιος Ι.el
dc.creatorΚαραμητράκης, Θεόδωροςel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:53:10Z
dc.date.available2022-04-17T09:53:10Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24606
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59144
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚουκουβάγιες -- Οικολογίαel
dc.subject.otherΚουκουβάγιες -- Οικολογίαel
dc.subject.otherΟικολογία άγριας πανίδαςel
dc.subject.otherΦυσικές πηγές -- Διατήρηση,el
dc.subject.otherΒιοποικιλότηταel
dc.titleΣυσχέτιση της τροφικής οικολογίας της πεπλόγλαυκας (Tyto alba) με τις καλλιέργειεςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International