Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΒαδιβούλης, Θεοχάρηςel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:45:54Z
dc.date.available2022-04-17T09:45:54Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24713
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59034
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΤροφή -- Θρεπτική αξίαel
dc.subject.otherΕσπεριοδοειδήel
dc.titleΗ επίδρασης της θερμοκρασίας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των επεξεργασμένων κουμκουάτel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΒέλλιος, Ευάγγελοςel
dc.contributor.committeeMemberΝάκας, Χρήστοςel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International