Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΒαδιβούλης, Θεοχάρηςel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:45:54Z
dc.date.available2022-04-17T09:45:54Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24713
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59034
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΤροφή -- Θρεπτική αξίαel
dc.subject.otherΕσπεριοδοειδήel
dc.titleΗ επίδρασης της θερμοκρασίας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των επεξεργασμένων κουμκουάτel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΒέλλιος, Ευάγγελοςel
dc.contributor.committeeMemberΝάκας, Χρήστοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International