Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.creatorΧορταριάς, Γεώργιος Δ.el
dc.date.accessioned2022-04-17T09:44:13Z
dc.date.available2022-04-17T09:44:13Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24720
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58999
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΟργανική λίπανσηel
dc.subject.otherΚριθάρι -- Ποικιλίες -- Ελλάδα -- Θεσσαλίαel
dc.subject.otherΚριθάρι -- Καλλιέργειαel
dc.subject.otherΣιτηρά -- Καλλιέργειαel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης τύπων λιπασμάτων στην παραγωγικότητα και στην ποιότητα κριθαριού στην Θεσσαλίαel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International