Zur Kurzanzeige

Investigation on the production of biotechnologically interesting enzymes by bacteria isolated from Greek beebread

dc.contributor.advisorΜόσιαλος, Δημήτρηςel
dc.creatorΚαραΐσκου, Ιωάνναel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:43:28Z
dc.date.available2022-04-17T09:43:28Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24744
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58983
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15406
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΈνζυμα -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΒακτήρια -- Έρευναel
dc.subject.otherΜελισσοκομικά προϊόνταel
dc.titleΔιερεύνηση της παραγωγής ενζύμων βιοτεχνολογικού ενδιαφέροντος από βακτήρια ελληνικού μελισσόψωμουel
dc.titleInvestigation on the production of biotechnologically interesting enzymes by bacteria isolated from Greek beebreaden
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΑμούτζιας, Γρηγόριοςel
dc.contributor.committeeMemberΔημητρίου, Τηλέμαχοςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International