Διερεύνηση της παραγωγής ενζύμων βιοτεχνολογικού ενδιαφέροντος από βακτήρια ελληνικού μελισσόψωμου
Investigation on the production of biotechnologically interesting enzymes by bacteria isolated from Greek beebread
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/58983/24744.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Καραΐσκου, ΙωάνναΌνομα μέλους επιτροπής
Αμούτζιας, Γρηγόριος
Δημητρίου, Τηλέμαχος
Όνομα Επιβλέποντος
Μόσιαλος, Δημήτρης
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.