Mostrar el registro sencillo del ítem
Μελέτη της ζύμωσης του γάλακτος για την παρασκευή γιαουρτιού υπό την επίδραση εκχυλισμάτων γκουαρανά
Study of milk fermentation for the production of yogurt under the effect of guarana extracts
dc.contributor.advisor | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |
dc.creator | Κουρουνιώτου, Ευαγγελία | el |
dc.date.accessioned | 2022-04-17T09:39:20Z | |
dc.date.available | 2022-04-17T09:39:20Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 24803 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/58926 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15349 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Λειτουργικά τρόφιμα | el |
dc.subject.other | Γιαούρτι | el |
dc.subject.other | Τρόφιμα -- Συστατικά | el |
dc.title | Μελέτη της ζύμωσης του γάλακτος για την παρασκευή γιαουρτιού υπό την επίδραση εκχυλισμάτων γκουαρανά | el |
dc.title | Study of milk fermentation for the production of yogurt under the effect of guarana extracts | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Λεωνίδας, Δημήτρης Δ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Μπαλατσός, Νικόλαος | el |