Afficher la notice abrégée

Assesment of antioxidant activity of polyphenolic powder from red wines of different grape varieties

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΚαραγιοβανίδης, Χαράλαμποςel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:30:36Z
dc.date.available2022-04-17T09:30:36Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other24892
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58828
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15251
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΚρασί -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.titleΠροσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης σε πολυφαινολικές σκόνες από κόκκινα κρασιά διαφόρων ποικιλιών αμπέλουel
dc.titleAssesment of antioxidant activity of polyphenolic powder from red wines of different grape varietiesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherΕθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International