Mostrar el registro sencillo del ítem
Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης σε πολυφαινολικές σκόνες από κόκκινα κρασιά διαφόρων ποικιλιών αμπέλου
Assesment of antioxidant activity of polyphenolic powder from red wines of different grape varieties
dc.contributor.advisor | Στάγκος, Δημήτριος Φ. | el |
dc.creator | Καραγιοβανίδης, Χαράλαμπος | el |
dc.date.accessioned | 2022-04-17T09:30:36Z | |
dc.date.available | 2022-04-17T09:30:36Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 24892 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/58828 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15251 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject.other | Κρασί -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.title | Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης σε πολυφαινολικές σκόνες από κόκκινα κρασιά διαφόρων ποικιλιών αμπέλου | el |
dc.title | Assesment of antioxidant activity of polyphenolic powder from red wines of different grape varieties | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisher | Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |