Εμφάνιση απλής εγγραφής

The investigation of the role of nutrition in the prognosis of disease COVID-19

dc.contributor.advisorΜάλλη, Φωτεινή Θ.el
dc.creatorΓεωργακού Μαρίαel
dc.date.accessioned2022-02-18T21:22:07Z
dc.date.available2022-02-18T21:22:07Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other24244
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58314
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.14737
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherCOVID-19 (Ασθένεια)el
dc.subject.otherCOVID-19 (Ασθένεια) -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΠανδημία COVID-19, 2020el
dc.titleΗ διερεύνηση του ρόλου της διατροφής στην πρόγνωση της νόσου COVID-19el
dc.titleThe investigation of the role of nutrition in the prognosis of disease COVID-19en
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠετεινάκη, Ευθυμίαel
dc.contributor.committeeMemberΓουργουλιάνης, Κωνσταντίνος Ι.el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International