Αντιοξειδωτική ικανότητα δειγμάτων ελληνικού μελιού
Honey antioxidant capacity of Greek honey samples
dc.contributor.advisor | Στάγκος, Δημήτριος Φ. | el |
dc.creator | Παπία, Κωνσταντίνα | el |
dc.date.accessioned | 2021-12-07T22:09:27Z | |
dc.date.available | 2021-12-07T22:09:27Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 23725 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/58053 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.14476 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject.other | Μέλι -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Ελεύθερες ρίζες (Χημεία) | el |
dc.title | Αντιοξειδωτική ικανότητα δειγμάτων ελληνικού μελιού | el |
dc.title | Honey antioxidant capacity of Greek honey samples | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Μόσιαλος, Δημήτρης | el |