Show simple item record

dc.contributor.advisorΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.creatorΚουτσικόπουλος, Χαράλαμποςel
dc.date.accessioned2021-12-07T22:05:13Z
dc.date.available2021-12-07T22:05:13Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23819
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58006
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣιτηράel
dc.subject.otherΛιπάσματαel
dc.titleΕπίδραση της αζωτούχου λίπανσης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του καρπού δέκα ποικιλιών σκληρού σίτου στη δυτική Θεσσαλίαel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International