Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπυρίδωνel
dc.creatorΚαγιαντζάς, Δημήτριος Θ.el
dc.date.accessioned2021-12-07T22:05:10Z
dc.date.available2021-12-07T22:05:10Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23754
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/57997
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜαρούλι -- Καλλιέργειαel
dc.subject.otherΛαχανικά -- Καλλιέργειαel
dc.titleΧρήση αγροτικών παραπροϊόντων ως υποστρωμάτων ανάπτυξης για την καλλιέργεια μαρουλιούel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.committeeMemberΚαρκάνης, Ανέστηςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International