Εμφάνιση απλής εγγραφής

Investigation of the bacterial biosynthetic potential of isolated of greek bee bread

dc.contributor.advisorΜόσιαλος, Δημήτρηςel
dc.creatorΣιαπεροπούλου, Χριστίνα Γ.el
dc.date.accessioned2021-12-07T21:39:46Z
dc.date.available2021-12-07T21:39:46Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23977
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/57810
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΒακτήρια -- Έρευναel
dc.subject.otherΒακτηριολογίαel
dc.subject.otherΈνζυμα -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΜελισσοκομικά προϊόνταel
dc.titleΔιερεύνηση του βιοσυνθετικού δυναμικού βακτηρίων απομονωμένων από ελληνικό μελισσόψωμοel
dc.titleInvestigation of the bacterial biosynthetic potential of isolated of greek bee breaden
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΑμούτζιας, Γρηγόριοςel
dc.contributor.committeeMemberΔημητρίου, Τηλέμαχοςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International