Mostra i principali dati dell'item

Investigation of the bacterial biosynthetic potential of isolated of greek bee bread

dc.contributor.advisorΜόσιαλος, Δημήτρηςel
dc.creatorΣιαπεροπούλου, Χριστίνα Γ.el
dc.date.accessioned2021-12-07T21:39:46Z
dc.date.available2021-12-07T21:39:46Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23977
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/57810
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΒακτήρια -- Έρευναel
dc.subject.otherΒακτηριολογίαel
dc.subject.otherΈνζυμα -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΜελισσοκομικά προϊόνταel
dc.titleΔιερεύνηση του βιοσυνθετικού δυναμικού βακτηρίων απομονωμένων από ελληνικό μελισσόψωμοel
dc.titleInvestigation of the bacterial biosynthetic potential of isolated of greek bee breaden
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΑμούτζιας, Γρηγόριοςel
dc.contributor.committeeMemberΔημητρίου, Τηλέμαχοςel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International