Εκτίμηση αντιοξειδωτικής δράσης διαφορετικών τύπων αλεύρων με in vitro τεχνικές
Assessment of antioxidant effect of different types of flour in vitro
Συγγραφέας
Σιώμου, ΣτυλιανήΌνομα μέλους επιτροπής
Λεωνίδας, Δημήτρης Δ.
Μπαλατσός, Νικόλαος
Όνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Σημειώσεις
Σημείωση: διατίθεται συμπληρωματικό υλικό σε ξεχωριστό αρχείο.
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.