Εκτίμηση αντιοξειδωτικής δράσης διαφορετικών τύπων αλεύρων με in vitro τεχνικές
Assessment of antioxidant effect of different types of flour in vitro

Author
Σιώμου, ΣτυλιανήCommittee member
Λεωνίδας, Δημήτρης Δ.
Μπαλατσός, Νικόλαος
Supervisor name
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Date
2021Language
el
Notes
Σημείωση: διατίθεται συμπληρωματικό υλικό σε ξεχωριστό αρχείο.
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.