Afficher la notice abrégée

Evaluation of developmental, physiological and quality traits in pepper populations under conditions of high salinity

dc.contributor.advisorΠαυλή, Ουρανίαel
dc.creatorΣτεργίου, Δημήτριος Φ.el
dc.date.accessioned2021-12-07T20:40:17Z
dc.date.available2021-12-07T20:40:17Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23598
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/57333
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠιπεριές -- Καλλιέργειαel
dc.subject.otherΛαχανικά -- Καλλιέργειαel
dc.subject.otherΛαχανικά -- Καταπόνησηel
dc.titleΑξιολόγηση των αναπτυξιακών, φυσιολογικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών πληθυσμών πιπεριάς τύπου "Μακεδονικό μυτερό" υπό συνθήκες καταπόνησης υψηλής αλατότηταςel
dc.titleEvaluation of developmental, physiological and quality traits in pepper populations under conditions of high salinityen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.contributor.committeeMemberΠετρόπουλος, Σπυρίδωνel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International