Afficher la notice abrégée

Study of lactic acid bacteria during the preparation and preservation of ”galotyri” cheese

dc.contributor.advisorΠεξαρά, Ανδρεάναel
dc.creatorΣέχου, Ιωαννίναel
dc.date.accessioned2021-12-07T20:34:56Z
dc.date.available2021-12-07T20:34:56Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other24019
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/57247
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.13670
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤυρί -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΤυρί -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.titleΜελέτη των οξυγαλακτικών βακτηρίων κατά την παρασκευή και συντήρηση του τυριου “γαλοτύρι”el
dc.titleStudy of lactic acid bacteria during the preparation and preservation of ”galotyri” cheeseen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΣολωμάκος, Νικόλαος Μ.el
dc.contributor.committeeMemberΓκρίντζαλη, Γεωργία Π.el


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International