Μελέτη των οξυγαλακτικών βακτηρίων κατά την παρασκευή και συντήρηση του τυριου “γαλοτύρι”
Study of lactic acid bacteria during the preparation and preservation of ”galotyri” cheese
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/57247/24019.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Σέχου, ΙωαννίναΌνομα μέλους επιτροπής
Σολωμάκος, Νικόλαος Μ.
Γκρίντζαλη, Γεωργία Π.
Όνομα Επιβλέποντος
Πεξαρά, Ανδρεάνα
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.