Mostrar el registro sencillo del ítem
Μελέτη των οξυγαλακτικών βακτηρίων κατά την παρασκευή και συντήρηση του τυριου “γαλοτύρι”
Study of lactic acid bacteria during the preparation and preservation of ”galotyri” cheese
dc.contributor.advisor | Πεξαρά, Ανδρεάνα | el |
dc.creator | Σέχου, Ιωαννίνα | el |
dc.date.accessioned | 2021-12-07T20:34:56Z | |
dc.date.available | 2021-12-07T20:34:56Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 24019 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/57247 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.13670 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Τυρί -- Μικροβιολογία | el |
dc.subject.other | Τυρί -- Ποιοτικός έλεγχος | el |
dc.title | Μελέτη των οξυγαλακτικών βακτηρίων κατά την παρασκευή και συντήρηση του τυριου “γαλοτύρι” | el |
dc.title | Study of lactic acid bacteria during the preparation and preservation of ”galotyri” cheese | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Σολωμάκος, Νικόλαος Μ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Γκρίντζαλη, Γεωργία Π. | el |