Zur Kurzanzeige

Study of lactic acid bacteria during the preparation and preservation of ”galotyri” cheese

dc.contributor.advisorΠεξαρά, Ανδρεάναel
dc.creatorΣέχου, Ιωαννίναel
dc.date.accessioned2021-12-07T20:34:56Z
dc.date.available2021-12-07T20:34:56Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other24019
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/57247
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.13670
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤυρί -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΤυρί -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.titleΜελέτη των οξυγαλακτικών βακτηρίων κατά την παρασκευή και συντήρηση του τυριου “γαλοτύρι”el
dc.titleStudy of lactic acid bacteria during the preparation and preservation of ”galotyri” cheeseen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΣολωμάκος, Νικόλαος Μ.el
dc.contributor.committeeMemberΓκρίντζαλη, Γεωργία Π.el


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International