Show simple item record

dc.contributor.advisorΠετούμενου, Δέσποιναel
dc.creatorΦεύγα Μαρίαel
dc.date.accessioned2021-09-29T09:29:31Z
dc.date.available2021-09-29T09:29:31Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23364
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/57144
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑμπελουργίαel
dc.subject.otherΟινολογίαel
dc.titleΕπίδραση του μεσοκλίματος στην ωρίμανση της σταφύλης και στην ποιότητα του οίνου της ποικιλίας Βιδιάνοel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΤσιρόπουλος, Νικόλαοςel
dc.contributor.committeeMemberΛεβίζου, Ευθυμίαel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International