Η επίδραση του βαθμού προσκόλλησης στη μεσογειακή διατροφή, στην ποιότητα ζωής των ασθενών με νόσο Crohn
The effect of adherence to the Mediterranean diet on the quality of life in Crohn's disease patients

Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Γκόγκου, Νικολέτα-ΔήμητραΌνομα μέλους επιτροπής
Καψωριτάκης, Ανδρέας
Τζοβάρας, Γεώργιος Α.
Όνομα Επιβλέποντος
Ποταμιάνος, Σπυρίδων
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.