Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΚοζανίδης, Γεώργιοςel
dc.creatorΧούτη, Χρυσούλα Ε.el
dc.date.accessioned2021-07-16T11:47:24Z
dc.date.available2021-07-16T11:47:24Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23039
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56688
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΒιομηχανία γιαουρτιούel
dc.subject.otherΠρογραμματισμός παραγωγήςel
dc.subject.otherΠαραγωγή -- Διοίκηση και οργάνωσηel
dc.titleΒέλτιστος σχεδιασμός παραγωγής της γραμμής γιαούρτης της γαλακτοβιομηχανίας Φάρμα Κουκάκη Α.Ε.el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαντελής, Δημήτριοςel
dc.contributor.committeeMemberΣαχαρίδης Γεώργιοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International