Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΝταλάκας, Ιωάννηςel
dc.date.accessioned2021-07-16T11:39:45Z
dc.date.available2021-07-16T11:39:45Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23230
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56550
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.subject.otherΈντομα -- Επιβλαβή και Ευεργετικάel
dc.titleΕπίδραση της μερικής υποκατάστασης του διαιτητικού ιχθυαλεύρου από απολιπασμένο άλευρο του εντόμου Zophobas morio στη θρεπτική σύσταση του μυϊκού ιστού της τσιπούραςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓκολομάζου, Ελένη Ν.el
dc.contributor.committeeMemberΡούμπος, Χρήστος Ι.el


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International